Náhrada DAKON DOR16 ?

Rubriky:

Reklama
MS Milan Slanička @milan.slanicka125 před 3 měsíci14.01.2024 11:45:26
Náhrada DAKON DOR16 ?

Začnu trošku šířeji, po smrti manžela zůstala v dvoupodlažním řadovém domku (starý dům cihla bez zateplení, topení radiátory) sama babička (73let) Ve sklepě je Dakon DOR16 (stáří 20let) a bohužel je na konci své životnosti. Zkroucené topeniště rozpadlá keramika. Komín cca 12m cihla bez vyvložkování. Její idea: Koupím kotel (Opop, Slokov či jiný pasující) a vyměníme ho nějak svépomocí a bude vše Ok.
Sice je to asi cenově nejvýhodnější varianta, ale v jejím věku přikládání a obsluha kotle? Když to jde letos, půjde to ještě i za dva roky? Za pět, za deset?
Samozřejmě je ekonomická stránka věci také důležitá, rozpočet není neomezený ale osobně si myslím, že by to celé šlo zrealizovat trošku použitelněji a více bezobslužněji. Máte někdo nápad, osobní zkušenost s podobnou výměnou? Děkuji předem za inspiraci a náměty.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.