Zápach z WC mísy, probublávání vzduchu z vodní zátky

Rubriky:

Reklama
CC celie cyrung @celie.cyrung před 4 měsíci14.01.2024 22:33:21
Zápach z WC mísy, probublávání vzduchu z vodní zátky

Dobrý den,
potřebuji radu.Po zateplení střechy - plochá střecha - se navýšily i  odpadní roury na střeše - cca 60 cm výška roury. Ze střech se do bytů v posledním patře po této rekontrukci začal linout odér moče, aviváží, sprchových gelů, kdy skutečně nebylo možno v nasládlém puchu vždy v roce několik měsíců na přeskáčku být na terase.
Argumentovala jsem tím, že by měl být odpad na střeše opatřen přisávacími klapkami.Když je konečně připevnili nastal další problém. Při spláchnutí na WC nastal takový tah, že v podstatě vcucává vodu ze zátky do odpadu a v zátce pak zůstává hladina tak nízko, že skrz vodu probublávají bublinky puchu .Tedy tam vodu ručně dolévám. Moc jsme si tedy nepomohli.Ze střechy puch už není, ale je na WC.Jistě to má souvislost s klapkami. Je nějaký rozdíl v jejich výkonu?Odpad má běžný průměr.
Má s tím někdo podobnou zkušenost a jak to řešil ?
Děkuji, Cel

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.