YouTube - Vysvetlenie aplikácie MiGo…
Všetko na jednom miesteAplikácia Migo Link je inteligentný spôsob riadenia vášho vykurovacieho systému.Zistite, čo všetko vám umožňuje aplikácia MiGo Link od...
Dobrý den,
nainstalovali mi kotel Modvěd Condens 25 KKS a k tomu jsem si dokoupil regulaci Migo Link. V obrázkách u ovládací aplikace Migo Link je vidět, jak jim to kreslí graf spotřeby plynu. Já to však v apce nemohu nikde najít. Je možné, že to kotel nepodporuje, nebo mám jen něco špatně nastavené (i když nevím co, aplikaci jsem prolozel skrz)?
Předem díky
Honza
ved presne o tom je ekviterm , kurit nepretrzite s minimalnou teplotou do UK pri zachovani tepelneho komfortu max. s…
Tak jsem na to asi přišel. V nastavení sítí se musí povolit sběr dat přes EEBUS, pak se to aktivuje. Uvidíme, co to za…
pisete... "že při 0°C má mít vstupní teplota vody 50°C. " to vykurujete hotel ? ;-) mam nezatepleny velky…
ved presne o tom je ekviterm , kurit nepretrzite s minimalnou teplotou do UK pri zachovani tepelneho komfortu max. s…
před 8 měsíci
co mam ja odsledovane a aj ekvitermom nastavene je - pri 6st vonku ide do UK tak 42 (to je aj teraz) pri 0 - 45, a…
před 8 měsíci
Podľa info od technika, servisní technici zvyknú v starych domoch predimenzovať krivku, ja som mal pri - 15 st. 60 st.…
před 8 měsíci
14 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení