Protherm LEV 30 KKZ

Rubriky:

Reklama
MK Milan Kalous @milan.kalous před 3 měsíci26.01.2024 17:10:57
Protherm LEV 30 KKZ

Dobrý den,
máme doma Protherm Lev 30KKZ s napojením na podlahovku. Běží celoročně na TUV do zásobníku, od podzimu do jara i na topení. V listopadu, když jsem zatopil, začal házet F1, po resetu nechtěl zapálit. Pořád se pouštěl ventilátor a snažil se chytit. Pokud se nechal kotel běžet jen do zásobníku, vše OK. Jak i na topení , tak chyba. Proběhl servis - kontrola všeho, vyčištění jakési zúžené trubičky (jsem laik) u plynu vedle spalovací komory od bílého nánosu. Kotel běžel asi týden. Potom ta samá chyba. Opět jen nechtěl topit. Servis - kontrola a výměna elektroniky vedle komory a vyhodnocovací sondy - kotel běžel do silvestra. Nový rok začal tím, že nezačal padat do F1, ale pořád snaha o zapálení, donekonečna. Nastaven jen na teplou vodu, běžel jak nový. Servis - výměna trojcestného ventilu. Běžel pár hodin. Servis po týdnu - výměna čidla tlaku vody. Běžel hodinu - snaha o zapálení, nic. Přepnut jen na zásobník, vše OK. Dnes vyměněna základní deska v ovládání - běžel hodinu a vše při starém. Jak je jen na zásobník - běží, jak je i na topení - nezapálí. Nevíte někdo, co to může být? Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

101 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.