Dakon FB2 Automat problém s pohonem šnekového dopravníku

Rubriky:

Reklama
JK Jaroslav Krtil @jaroslav.krtil před 3 měsíci01.02.2024 12:18:46
Dakon FB2 Automat problém s pohonem šnekového dopravníku

Dobrý den

Chci se tu zeptat jestli měl někdo problém s pohonem na šnekovém pohonu na dopravu uhlí do kotle. Řídící jednotka ukáže na displeji symbol že přidává ale motor se neroztočí. Přitom v dopravníku není žádná překážka a el. motor je také funkční. Takto se to opakuje několikrát a poté řídící jednotka dá signál a několikrát sepne a přidá. Takto se to opakuje. Jednou přidá jednou ne. To samé je to s ručním přikládáním. Když potvrdím ruční přiložení a na displeji označím ruční přiložení tak se stane že jednou přiloží a pak ne. nakonec se stalo, že motor začal přikládat neustále i když jsem ruční přikládání resetoval. Musel jsem el.motor natvrdo odpojit od el. proudu. Na displeji se ale žádný kód závady nezobrazil. Displej se tváří, že je vše v pořádku. Myslím si, že je problém s řídící jednotkou ale nejsem si jistý
Děkuji za každou reakci

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.