Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
měl bych na Vás prosbu ohledně izolace zhlaví vazních trámů. Bylo mi doporučeno nedávat v těchto místech minerální izolaci na těsno, ale nechat kolem zhlaví volný prostor. Na přiložených obrázcích jsem znázornil možné řešení s ohledem na dodržení stejné tloušťky izolace ve skladbě zateplení.
Rád bych znal Váš názor zda je reálné to takto provést. Bohužel typ konstrukce mi moc možností nedává.
Také by mne zajímalo zda prostor od konce trámu k hraně římsy cca. 10 cm, tam kde je okapový plech bude dostatečně větrán. Větrání bude v podstatě zajišťovat pouze difúzní fólie, nebo bude potřeba zajistit dodatečné provětrávání?
Tech. Info:
-Vyznačené cihly plní funkci protizávaží římsy.
- Celá skladba je uvažována jako difúzně otevřená. Parobrzdnou omítku jsem neznázorňoval.
Předem děkuji za názory Petr
Bohužel na krovu se podepsal zásah předchozí majitelky a dalších majitelů. Krokevní sestava bez příložek a kleštin je…
před 7 měsíci
Ten krov vypadá dosti napadený dřevokazným hmyzem. Je celkem sfušovaný a nevím proč je to obalované…
před 7 měsíci
Původní stav popisuji v jiném příspěvku https://forum.tzb-info.cz/157608-podkrovi Tak jak zmiňuji v uvedeném…
před 7 měsíci
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení