Jaký kotel za Dakon na tuhá paliva ?

Rubriky:

Reklama
KV karel volf @karel.volf724 před 14 dny18.04.2024 21:32:53
Jaký kotel za Dakon na tuhá paliva ?

Dobrý den,
Čeká mě vyměnit kotel, stávající kotel Dakon 25 Max, akumulace 2700l, laddomat 21, kotel dosloužil. Topím 95% uhlím. Stojím před dilema jaký kotel koupit rád bych zůstal u úhly ale chtěl bych aby kotel vzhledem době uměl topit jak dřevem tak briketami či peletkama, za cenu ručního přikládaní. Ceny paliv začínají byt srovnatelné tak je i v budoucnu náhled že přesídlím čistě na (dřevo, brikety, přelety) menší množství popela, nebo kdyby se rozhodly ukončit prodej/ těžbu uhlí abych nemusel kupovat jiny kotel. Líbí se my Atmos C32ST jednoduchý minimum elektriky a velikosti přikládací komory vhodný i na kusové dřevo, jen se bojím že nedá peletky, že při ručním přikládání budou propadávat roštem. Hořak na pelety bych nechtěl jak píší chci minimum elektroniky a nejlépe ruční přikládaní.
Moje otázka zní jaký kotel za současný Dakon ?
Děkuji za každou radu. A Vaši zkušenost.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.