Dodělání balkonu a provázání verandy s barákem?

Rubriky:

Reklama
TT tomas tommas @tomas.tomas8 před 20 dny30.04.2024 13:38:52
Dodělání balkonu a provázání verandy s barákem?

Zdravím, snad tady najdu normálnější odpovědi než na FB zboř to a tak.Děláme na baráku z dědictví, ale osoba co ho obývala nechala strhnout část balkonu (viz foto 1 jak to bylo původně). nyní bych chtěl balkon dodělat, takže bych měl předsavu že vysekám větší kapsy do strany verandy, zapíchám tam roxory na chemickou kotvu a vyleju betonem. Na druhé straně postavím dva sloupy, provážu je U (I)profilem z oceli a na to přijdou 3 stropní trámce a stropní vložky. S barákem to provážu pomocí roxorů a kotvy ( v myšlence je ještě že bych na bok baráku na chemickou kotvu a závitové tyče dal U profil místo jednoho trámce, ale bojím se tepelného mostu. Pak to vyleju betonem, hydroizolaci a druhou vrstvu betonu + zábradlí.
A druhá dotaz, veranda nebyla nijak provázaná s barákem, takže je tam mezera jak hrom. Co s tím? Vypěnit pěnou, přejet lepidlem a na to polystyren? Případně varianta č. 2 - zasekat kapsy a provázat to cihlami. Strop ve verandě poškozený není a je celistvý.
kdyby to byl někdo z plzenska kdo by byl ochotný to zkonzulotvat za nějakou odměnu, nemám s tím problém pro něj zajet (jsme od Stoda).
Děkujui za smysluplné rady. PS: statik říkal že ta veranda není v nějakém katastrofálním stavu, takže strhávat ji fakt nechceme.

Upraveno autorem před 20 dny
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.