Praskliny u betonového základu na plot

Reklama
ZJ Zdenek Jurasik @zdenek.jurasik970 před 15 dny02.05.2024 21:11:58
Praskliny u betonového základu na plot

Dobrý den,

nechal jsem si vylít betonem základy na budoucí plot z betonových tvarovek. Výkop má cca 50-60 cm, beton vylitý od dna výkopu do výšky cca 40 cm, díky velkým kamenům je i notně široký 40-60cm (bednění se nedělalo). Bohužel pracovník co měl zajistit kropení tak se na to vykašlal a když jsem po 6 hodinách od betonáže dorazil, tak už byly v betonu cca na 15m úseku praskliny. Některé vlasové, některé ale i místy široké cca 4mm. Některé jsou jen uprostřed základu jiné od kraje ke kraji. Jsem z toho hodně špatný, protože se bojím aby nám tvarovky v budoucnu nepraskali. Bojím se že to mráz a voda v zimě základ roztrhá, Bojím se oprávněně? Je možná nějaká účinná oprava? Napadlo mne v místě praskli praskliny rozšířit a něco málo vyhloubit, celé to přetřít cementovou kaší a následně dát ještě vrstvu betonu? Nebo?

Děkuji předem všem...

Upraveno autorem před 15 dny
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.