Regulátor pro dva topné okruhy.

Rubriky:

Reklama
JD Jaroslav Dítě @jaroslav.dite před 2 roky30.07.2021 17:07:43
Regulátor pro dva topné okruhy.

Pánové, kteří máte zkušenosti. Potřeboval bych doporučit regulátor pro dva směšované okruhy. Nejlépe s ekvitermem a možnosti odstavení otopných okruhů pokojovými termostaty . Vypnutí čerpadla a uzavření směšovače. Nebo s korekcí teploty topné vody podle dosažené teploty v bytě. Samozřejmě s kontrolou teploty přiváděné vody, aby po poklesu pod nastavenou teplotu byla čerpadla vypnuta a směšovače uzavřené. Zdrojem teplé vody je kotel s ručním přikládáním a akumulační nádrže řízené obsluhou. Nechci nic drahého s dalšími nepotřebnými funkcemi. Zkrátka, jen řízení teploty topné vody podle potřebné teploty v referenčních místnostech a odstavení, pokud není zdroj a nebo je teplota v referenční místnosti překročená. Nechci ADEX. Není špatný, ale nastavení se mě zrovna nelíbí. Děkuji všem, kdo poradí podle vlastních zkušeností a to jak z montáží, tak domácího využití.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.