Dobrý den,
má někdo reálnou zkušenost s prodejem přebytků energie z FVE firmě Entri?
Mám distribuci EG.D a dva EANy (jeden pro odběrné místo, druhý výrobní) a dle Entri jim tedy můžu energii prodávat. Dva EANy mám přiděleny přesto, že mám mikrozdroj (FVE 6 kWp).
Zajímá mě, zdali s nimi má někdo uzavřenou smlouvu delší dobu a již mu byla vyrobená energie zaplacena?
Děkuji ;)
Stačí se registrovat na portále EG.D a pokud máte vyměněný elektroměr, tak si tam výrobní EAN sám dohledáte ( egd.cz…
Pro jistotu jsem poslal ještě dotaz na ERÚ - dám vědět, jakmile budu mít odpověď.
Souhlas, vítejte v ČEZkém energetickém blbákově. To je to co skoro denně řeším, že si zde každý distributor dělá s…
Bez licence to není podnikaní. A zisk tuším do 30 tisíc za rok je OK, to se nedaní a nebere jako podnikání.
před 2 dny
Nechápu proč když máme jeden Energetický zákon, tak si přesto provozovatelé různých distribučních soustav dělají, co…
před 3 dny
Dobrý den, ne. Druhý EAN v současné době nelze od ČEZ získat. Lze to pouze s licencí. Uvidíme jak to bude od…
před 3 dny
55 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení