Vyhledávání
Naše další weby
Ahojte. Chcem poprosiť o radu. Mame už dlhšie tento kotol, priestorovú reguláciu cez loxone. Chcel by som vypnúť na tomto kotli nastavovanie výstupnej teploty cez equitermiku a zapnúť len konštantnú teplotu povedzme na 26c. Kurenie je jednoduché ku kotlu je pripojený len rozdeľovač podlahového Kurenia a zásobník na TUV. V servisnom manuálu som našiel postup ako to spravít a však tuto položku nemám :(… vo vykurovacom okruhu 1 mám nastavene že Kurenie je pripojene ku kotlu. V regulácii mám na vyber 4 položky ale Konštantína teplota tam nie je… ak sa pozriem do vykurovacieho okruhu 2 vyberiem že je pripojený na modul… v regulácii už mám možnosť konštantnej teploty… prosím o radu ako to nastaviť. Ďakujem
Pokud sem to pochopil spravne tak mate ebus regulator cw400 a pak nejaky on/off termostat loxone? Tedy pokud chcete…
před 2 roky
a nemate manual ? bezne sa odstranuje prepoj na svorkovnici a zapaja okviterm cidlo, no a naopak edit - takze menej…
před 2 roky
Jsou zde technici od kotlů, kteří Vám přesně sdělí co je potřeba udělat.
před 2 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení