Projekt podlahového topení

Rubriky:

Reklama
PC Petr Cikner @petr.cikner před více než rokem19.11.2022 16:38:26
Projekt podlahového topení

Dobrý den, mám projekt na podlahové topení od projektanta a zaráží mne jedna věc a chtěl bych, jestli by mi ji někdo fundovaný mohl objasnit. Místnost v projektu č.104 je zádveří a měla by být na stejném okruhu jako koupelna(č103), a ještě k tomu na začátku větve, jestli to dobře chápu. V projektu je zde navržená rozteč 150mm a v koupelně taktéž, přitom v koupelně je navržená teplota 24st. a v onom zádveří jen 15st. Je to tím, že v zádveří je malá plocha podlahy, tím pádem malý výkon PT a jedna stěna bude ochlazována ze sousední temperované garáže? Nezpochybňuji práci projektanta, jen mne to zajímá z logiky věci. Jestli v tom uvidíte ještě nějakou nejasnost, budu rád za konstruktivní poznámky. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.