Vyhledávání
Naše další weby
Ahoj všichni,
mám po roce čekání již cca 14 dní zprovozněnou elektrárnu na střeše, EON mi osadil nový elektroměr a jsem připojen do sítě. Elektrem jsem nedotčen a rozumím tomu pomálu. Potřeboval bych poradit! Sleduji každý den v aplikaci, kolik to vyrobí a nemůžu se zbavit pocitu, že je něco špatně. Instalační firma mě ujistila, že je vše v pořádku a že jedu na plný výkon. Mě ty denní přírůstky přijdou i s tím, že je listopad a nic moc počasí dost malé.
Specifikace FVE je: 7,65 kWp, střídač GoodWe 10K-ET, baterie PylonTech – 10,67KWh, panely München Energieprodukte MSMD450M6-72, 450W - 17 ks (ve dvou strinzích 12 + 5 oba na jih, sklon 20°). Měnič nastavili jako synchronní. Instalaci provedla jedna jihomoravská firma, kterou zatím nechci jmenovat.
Přikládám tabulku denní výroby a prosím o nějaký názor a srovnání s vašimi daty. Za 17 dní produkce 24,40 kWh.
22 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení