Dobrý den,
na jaře se chystam postavit zahradní domek na rekreaci. Chci ho postavit zateplený na občasné přespání. Letos jsem vybudoval 9 betonovych patek o rozměru 500 x 300. Výška nad terénem je od 250 do 200mm. Rozměry chatky budou 5000 x 3700. Na jare se chystam koupit 5 trámů 100x200 jako hlavni konstrukci a mezi ně po 625mm výplň z fosen 50 x 200. Tramovou konstrukci pak prisroubuji pres asfaltove pasy pomoci zavitovych tyci k patkam (chemicka kotva). A potreboval bych poradit jak tuto podlahu levne zateplit. Zda na spodni stranu pletivo na kralikarnu, pak difusni folii a vypln z mineralni vaty, nasledne nepropustnou folii a zaklop z osb desek? U tohoto postupu mi prijde, ze aby se to dobre delalo budu muset po přichycení pletiva celou podlahu prevratit vzhuru nohama. To pletivo tam chci dat kvuli hlodavcum. Nebo poradite mi jiny postup a skladbu podlahy? Diky
Nikde jsem nic nezadlabával ale pouze osadil v místě kde je téměř nulový ohybový moment a maximální tlak. Zadlabávat…
před rokem
ok, když to zrekapituluji, tak nějak takto? Viz můj obrázek? Jedná se mi teď hlavně asi o spojování trámu a fošen…
před rokem
To je mylná představa, že tam bude vlhko, když to může profukovat. To uzavřené struktury na tom můžou můřou být hůře.…
před rokem
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení