Revoluční technologie v zateplení

Reklama

Rubriky:

Reklama
FS František Staněk @frantisek.stanek před 10 měsíci28.07.2023 22:19:03
Revoluční technologie v zateplení

Dobrý den, chystám zateplení fasády starého rodinného domu a mám problém s tloušťkou zateplení severní stěny - přesah do pozemku sousedky. Chtěl jsem použít TPD PUR desky New Therm - např: https://www.zofi.cz/new-therm-system-par… - což by mně zajímalo, slibují poloviční tloušťku izolace s paropropustností. (8cm za 16cm ?) Byl mi ale doporučen "revoluční" systém zateplení: https://www.zdrave-bydleni.com/omitkovy-… Při bližším ohledání jsem zjistil, že se jedná jen o nový název pro poněkud staronový produkt "Thermoschield". Stejné obrázky, stejná data, jen jiné názvy. Jsme důchodci a slibují nám na zateplení dotace, které bychom rádi využili. Pomůže nám někdo při rozhodování co je funkční a co je podvod?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.