Dotace na částečné zateplení

Rubriky:

Reklama
VK Václav Keil @vaclav.keil před 9 měsíci30.07.2023 12:50:23
Dotace na částečné zateplení

Dobrý den, mám dotaz ohledně možnosti dotace na zateplení (částečné) fasády.
Podle podmínek programu novazelenausporam.cz je v tabulce 3 mimo jiné hodnoty 0,7Urj a 0,6Urj. Koukal jsem se také do přílohy 1 odstavec 6 zákona 264/2020Sb. Může mi někdo pomoci s určením, zda to lze splnit se zateplení štítu (60cm až 1/2cihly) v klasické cihle (pod 100m2 i se studenou půdou) a špaletovými okny. U těchto masivních oken jde přidat ještě jedna tabulka a udělat izolaci (dutá i plochá). Jinak obvodové zdi jsou v přízemí cca 70 vč břízolitových omítek a v patře cca 50cm.
Možná, že na toto určení existuje on-line kalkulačka. Uměl by někdo vysvětlit vzorečky, které by si na naši situaci použily? Zmíněnou tabulku i část přílohy jsem uploadoval sem: https://1drv.ms/f/s!Aq8n14gOZrTvv1YChQyC…

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.