YouTube - Nastavení hybridního…
V tomto videu Vám ukážeme jak správně nastavit hybridní asymetrický měnič GoodWe ET series. V případě jakýkoliv nejasností nás neváhejte kontaktovat na čísle...
Dobrý den
potřeboval bych poradit s omezením maximální hodnoty přetoků do sítě. Zvyšuji výkon FVE z 8 na 10 kWp. Oficiálně zatím FVE jede na těch původních 8kW. Již podepsaná i nová smlouva s ČEZ na 10kW a dokončená montáž, ale zatím bude trvat měsíc, než ČEZ provede papírově nové PPP. Když v sekci pokročilého nastavení Goodwe nastavím omezení přetoků a zadám tam hodnotu 8000W, nedojde k pouhému omezení přetoků na tuto hodnotu, ale omezí to přetoky zcela na 0W. Je to standardní chování střídače? Měl jsem zato, že dojde pouze k omezení maximální hodnoty přetoku.
Tak já jsem zatím v tomto procesu a já jim do žádosti poslal upravený projekt. Oni se ozvali s tím, že chtějí souhlas…
před více než rokem
Při jakékoliv změně FVE, třeba jen přidání jednoho panelu, postupuje ČEZ jakoby nikdy ta FVE neexistovala. Tedy znova…
před více než rokem
Me jen zarazilo, že je třeba znovu PPP. Proč? Copak při navýšení jističe také potřebujete novou revizi? Jinak ČEZ…
před více než rokem
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení