Regulace siemens QAA78.610/501

Rubriky:

Reklama
JR Jiří Růžička @jiri.ruzicka567 před 7 měsíci16.10.2023 20:01:30
Regulace siemens QAA78.610/501

Zdravím. Mám starší kotel Brotje WBS 22 E. Potřebuji na něj čidlo pokojové teploty. Dostal jsem se ke starému siemens qaa78 je pro bezdrátovou komunikaci (nemám ale rf modul pro bezdrátovou komunikaci pro příjem) tak jej chci použít jako qaa75 drátově přes spodní konektory. Jenže nemám rámeček do kterého se usazuje a z rámečku se bere potom podle číslování (1,2,3)cl+cl-G+ chci jej tedy napojit na tvrdo na přímo drátově, ale samozřejmě nevím na které kontakty (je jich osum) to mám napojovat. Měl jsem regulátor i rozdělaný a nejsou v něm popsané cesty. Prosím tedy o pomoc majitele qaa75 a qaa78 jestli by mi pomohli zjistit které kontakty to jsou abych na ně mohl napájet dráty a propojit s kotlem. Předem moc děkuji. Nechci to a nebude to zadarmo! Nikde ten držák do kterého patří a vedou se z něj ty tri dráty už nemohu sehnat.

Upraveno autorem před 7 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.