Viadrus A3W - kotel na hnědé uhlí

Rubriky:

Reklama
FF Frederik Fako @frederik.fako před 6 měsíci08.11.2023 16:05:47
Viadrus A3W - kotel na hnědé uhlí

Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Toto bude 3 rok co vlastním kotel na tuhá paliva Viadrus A3W a nyní jsem se snažil vyzkoušet kotel a připravit jej na další topnou sezónu. Bohužel jsem narazil na problém v podobně nedovírajících se prostředních dvířek. Prvně jsem si myslel, že to může být z důvodu usazenin a nějakých nečistot, takže jsem vše vyčistil, ale problém se nevyřešil. Zkoušel jsem i znovu sestavit keramické vložky uvnitř kotle abych si byl jistý, že problém není v narážení do nich - též nepomohlo. V neposlední řadě jsem zkusil přesroubovat držák, za který se zachytává háček. To pomohlo u vrchních dvířek, u prostředních bohužel bez výsledku. Všiml jsem si též, že je trošku ohlý doleva a tak jsem jej prohodil s tím co byl ve spodních dvířkách, ale nepomohlo. Zní to jako by dvířka do nečeho narážely, ale nedává mi smysl do čeho.
V příloze jsem přidal video, kde jsem problém natočil snad to pomůže s identifikací problému.

Ptám se především zda s tímto nemá někdo nějaké zkušenosti a zda se mu nestalo to samé a neví jak daný problém vyřešit. Jelikož dvířka nejsou úplně dovřená tak úplně netěsní a dým z nich uniká ven. Ještě podotknu, že háček se ani pořádně nezachytí a když ano tak držák spíš ohýbám než bych dvířka zavíral.

Děkuji za vaše rady.

Upraveno autorem před 6 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.