Retenční oddělení

Rubriky:

Reklama
Matěj Štipčák @matej.stipcak před 6 měsíci15.11.2023 08:19:31
Retenční oddělení

Dobrý den,

pročetl jsem zde na fóru mnoho vláken týkajících se změny dodavatele energií, ale nenašel jsem informace o retenčních odděleních a jak s nimi navázat kontakt. Rád bych proto zahájil diskuzi na toto téma. Často se stává, že dodavatelé reagují až v momentě, kdy máte podepsanou smlouvu s konkurencí. Zajímalo by mě, zda je možné dosáhnout na retenční oddělení i přímo. V našem případě máme tři odběrná místa a kontaktovat výpovědní linku E.ONu se zdá být skoro nemožné. Na druhou stranu Innogy nabízí věrnostní programy i na standardní lince bez zbytečných komplikací. Rád bych se dozvěděl o vašich zkušenostech s retenčními odděleními a jak jste se s nimi spojili. Všichni víme, že právě retenční jsou tím místem, kde lze vyjednat lepší ceny.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.