Zateplení vnitřního prostoru chodby v bytovém domě

Rubriky:

Reklama
MK Miroslav Kral @miroslav.kral420 před 4 měsíci02.01.2024 17:34:59
Zateplení vnitřního prostoru chodby v bytovém domě

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem:
v bytovém panelovém domě máme tzv, zádveří (vstup do budovy, schody nahoru a dveře na chodbu domu). Nad tímto prostorem (stropem) je pokoj bytové jednotky.
Prostor tohoto zádveří je zateplený materiálem mě neznámého (dle zvuku polystyrén) o tloušťce 5cm (boční zdi a strop). Majitel bytové jednotky nad tímto vchodem, si stěžuje že mu vzniká plíseň na podlaze v pokoji nad tímto zádveřím. Požádal mě zda by se dal tento strop zateplit. Zjistil jsem že strop je zateplen 5cm tlustým materiálem ale neznámo kdy dělané (berme v potaz stáří určitě 15+ let).
Můj dotaz zní, zda by mělo nějaký pozitivní efekt sundat toto staré zateplení a dát tam nové, třeba 10cm? Jedná se o prostor stropu 30m2.
Jde mi o to, aby tato práce nebyla ve výsledku zbytečná. Jedná se o chodbu bez vytápění.

Případně zda nevíte na koho se obrátit (město Otrokovice), kdo by řešil odborně takovou problematiku. Firma mi sice zateplení provede ale potřebuji aby to řešilo problém a nevyhodili se peníze jen tak do koše.

Děkuji předem za názory.

S pozdrave, Král.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.