FVE jinak než podle nákresu

Rubriky:

Reklama
MB Marie Brzobohatá @neznalec před 2 měsíci27.02.2024 20:05:03
FVE jinak než podle nákresu

Dobrý den, mám dotaz ohledně zapojení panelů do stringů. Máme od zhotovitele návrh solární elektrárny 16kwp (36 panelů HI-MO 6 SCIENTIST LR5-54HTH-445M) s bateriovým uložištěm 17kw od firmy solax s 15kw střídačem který má možnost tří stringů v plánu bylo že bude na každý připojeno 12panelů. Teď zjištěno že jsou jen na dvouch. Je to problém? A další věc co se chci optat kabely jsou od střechy k střídači tak 15-20m kamarád co fwe už má mi tvrdí že mu říkaly že při délce nad 10m mají být na střeše svodiče napětí firma to popírá tak nevím a nikde jsem to nedohledala mužete mi to trochu osvětlit. Již máme domluvenou kontrolu od revizního technika ale než přijde nedalo mi to a chtěla jsem se optat tady. Moc všem děkuji za vaše vhledy M
Do přílohy vkládám schéma (jediné co jsme zatím dostaly) projekt prý dostanem až se vším na konci.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.