TZB-info - Zařízení, které rozhoduje o…
Na co si dát pozor při pořizování střešní solární elektrárny? Fotovoltaické panely to kupodivu nejsou - jejich kvalita je bez ohledu na výrobce poměrně srovnatelná. Pokud si však pořídíte sestavu,…
Dobrý den,
mám v plánu udělat si na dům fotovoltaickou elektrárnu s baterií a nemůžu se rozhodnout jaký typ střídače.Jedná se mi o kvalitu střídače a hlavně baterie.Nechci si pořizovat elektrárnu na 10 let a s problémy.Jsem z oboru elektro a vím co dokáže elektřina způsobit.Chci nějaké funkční zařízení o kterém mám jistotu,že je kvalitní.Dostal jsem různé nabídky a chtěl bych se optat na asymetrické a symetrické střídače,jaké by jste mi poradily?
Děkuji za odpovědi
Dobrý den, výsledky testování z ČVUT ještě nemáme, na vysoké škole teď mají jiné starosti, vyvíjejí roušky atd. Ale…
před 4 roky
Dobrý den pane Šuvarský, chci se zeptat, zda jsou již k dispozici avizované výsledky srovnání střídačů RCT a GoodWe od…
před 4 roky
RCT vám u nás prodá třeba Iftech. Je to stoprocentně německá firma. V dnešní době mají všechny firmy filiálky v Číně.…
před 4 roky
27 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení