Dobrý den,
Stavíme dům a pořád nevíme čím bych mohl topit. Někde jsem slyšel že elektrokotel už není možný. Budeme mít krb bez výměníku do podlahového topení se mi nechce tak jsem se chtěl zeptat jestli rekuperace s vyměníkem tepla by mi stačila na vytopeni domů 127m2 Ytong 30cm plus 15 cm izolace. A nebo bych mohl ještě topit elektrokotlem? Plyn u nás není tažený to je tabu. Děkuji za případné odpovědi
Co chcete dokazovat výpočtem ? Nezblbnul jste z počítání ? To si může každý ověřit sám, že slušně udělaná rekuperace…
Zdravím pane Malíku,to musí mít ta Vaše z Vás radost,že jste si dal vodovodní trubky jen tak na zeď kvůli jednoduché…
Že vás odrbou to platí od té doby kdy přestala stát držková polévka stejně jak v Chebu a Košicích. Asi svítíte…
Sežere to tolik aby to odpovídalo TZ domu a ty jste neuvedl a jaké TZ má paní také nevíme.
před více než rokem
pokud má paní podlahovku, tak proč elektriku
před více než rokem
Máme 140m2 plochy, dráty v podlaze, kamna a rekuperaci. Loni jsem zkusil na týden jen kamna s rekuperací a při zrovna…
před více než rokem
96 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení